Om oss


   Vildmark i sikte

Välkommen till vårt webbförsäljnings företag som finns i Västerbotten. 

2017 startade vi denna resa med detta företag, fram till nu så har vi haft en fantastisk resa med en positiv utveckling varje år.

2020 blev ett år med nya utmaningar framför allt med tanke på Covida men samtidigt stora framgångar för vi som har ett webb företag.

Inför 2021 så kommer vi att jobba ändå mer och hårdare för att göra våra kunder nöjda och utveckla vårt sortiment för att ni ska känna er förhoppningsfullt nöjda med oss som leverantör och vi riktar ett stort tack till er för det gångna året som varit.

Vi erbjuder våra kunder en hög service, jobbar med produkter som håller kvalité allt för att er upplevelse vid jakt och vildmarks liv ska kännas säker och trygg. 

Vi har erfarenhet av jakt och skytte instruktion, även inom militärt skytte och vapenhantering.

Vår kunskap och erfarenhet inom dessa områden sträcker sig över 40 år.

kontinuerligt jobbar vi med att utveckla, uppdatera sortimentet och produkter. 

Vi säljer inte vapen och ammunition. 

Löfte och garanti från Vildmark i sikte gällande märken och produkter som vi säljer till våra kunder, när ni köper något från oss så kommer dom ifrån godkända generalagenter i Sverige.

Vilket innebär att ni kan känna största trygghet av att inga märken eller produkter importerade eller är piratkopior och ni på så sätt får bästa och trovärdigaste garanti.

Företagsnamnet är Vildmark i sikte 

Säte: Skellefteå, Läkarvägen 2 B 931 41 Skellefteå

Företaget innehar F-skattesedel

Organisationsnummer: SE650109857501

Kontaktperson: Niclas Renman

Telefon: 070-676 90 73