Eberlestock bärsystem

Till skillnad från alla företag i världen, har Eberlestock tagit upp behovet av effektivitet och rörlighet för dem som går först i ledet.

Som jägare som jagar mycket och som "rörlig" jägare med mångårig erfarenhet av detta så känner man skillnad med andra märken, allting är genomtänkt och funktionellt, ta t.e.x något som kan vara "störande" är minsta lilla ljud... vi har aldrig upplevt något liknande som uppfyller att slippa kardborreband som man tycker låter väldigt mycket en tidig morgon eller sen kväll när man ska öppna en "ficka".

Kan starkt rekommendera Eberlestock vad det gäller det genomtänkta och funktionella i deras produkter.

Grunden för Eberlestocks förmåga att göra detta kommer från deras grundare som har erfarenhet i OS sporten skidskytte och deras krav av smidighet kombinerat men snabbhet. 

Eberlestock har av tillämpningen och deras grundläggande förståelse av militären, och framför allt att lyssna på deras kunder, gjort produkter som är en klass för sig. 

Dom är inte rädda för att kasta lite vikt på ryggen och se vad som händer, både bildligt och fysiskt. Och vi alltid leta efter ett bättre sätt att få jobbet gjort.

Eberlestock gör deras bästa för att ge dig perfektion, och vi tror att du hittar deras produkter på en nivå som är i paritet med de bästa varumärkena i outdoor och skyttesportindustrin.

Eberlestock, rygg- och hölstersäck, är kvalitet när det är som bäst.